Analóg rendszer - Full-HD felbontás!

 

A technika fejlődésével és az lP videotechnikai rendszerek térnyerésével növekedett az elvárás az analóg CCTV rendszerekkel szemben.
A hagyományos, analóg videó rendszerek D1 felbontása (0,4 Mpx: 720 x 576 pixel) a mai lP kamerák felbontása mellett elavult. A modern megjelenítő eszközök (monitorok, TV-k) és a jelfeldolgozó eszközök ennél lényegesen nagyobb felbontást képesek kezelni. Ma már elvárható a Full-HD (1920 x 1080 pixel, azaz 2 Mpx) a megfigyelőrendszerek esetében is.
 
Erre a kialakult igényre kínálnak megoldás a TechSon AHD videó rendszerek!
 
Analóg és FullHD képek összehasonlítása Analóg és FullHD felbontás összehasonlítása

     Analóg felvétel           2 Mpx felbontás 1920 x 1080

Az átállás sosem volt egyszerűbb!

A működő analóg rendszerek modernizációja, a képminőség és a felbontás javítása nehézségekbe ütközhet, ha lP technológiára szeretnénk átalakítani a rendszert. Ilyenkor ki kell alakítani az ehhez szükséges fizikai hálózatot, és informatikai rendszer kialakítása válik szükségessé (Cat5e, Cat6,optika, stb.) Koax kábeles kiépítése setén mindenképpen új kábelezést kell készíteni.

Ezzel szemben az AHD technológia a hagyományos analóg videó rendszerek infrastruktúrájához illeszkedik. Így a régi analóg rendszerünk csupán az eszközök cseréjével átalakítható nagy felbontású (FULL_HD) CCTV rendszerré. A már kiépített koaxiális vagy csavart érpáras vezetékrendszert felhasználva, a kamerák és a videó rögzítő cseréjével látványos képminőség javulás érhető el.

AHD kábelezés

 

Kameráink kiváló képminőségét SONY (EXMOR) szenzor biztosítja, a jelfeldolgozásról pedig NextChip processzor gondoskodik. Ez a képérzékelő és jelfeldolgozó processzor páros garantálja
A nappali kiváló képminőséget és színhűséget, valamint a nagy érzékenységű, részlet gazdag és
zajmentes éjszakai képeket.
 
A DVR felügyelete a hagyományos VGA/HDMl monitor mellett, PC-s vagy mobil kliensen keresztül
is lehetséges.
COC OSD vezérlés
Kamera OSD vezérlés webes felületen keresztül.
 

Tribrid – a DVR-hez nem csak 1080p felbontású AHD vagy hagyományos PAL rendszerű kamerák csatlakoztathatók, hanem lP kamerák is. Egyes típusoknál lehetőség van HD-TVI szabványú CCTV kamerák csatlakoztatására is.