Box IP kamerák

Alapkiépítésben csak beltérre szerelhetők, de kültéri házban bárhol használhatók.

Könnyen cserélhető optikája miatt nagyon sokrétű a felhasználási területe.

Vivotek IP8172P

Vivotek

IP8172P

Az IP8172P 5 mp-es full HD felbontású fix optikával rendelkező kamera, melynek köszönhetően kiváló minőségű képet kapunk. Támogatja a H.264, MPEG4 és JPEG tömörítési technológiákat, melyek segítségével jelentősen csökkenthető a fileméret és a szükséges sávszélesség a minőség romlása nélkül.

P-iris lencsével rendelkezik, mely a szoftverek segítségével képes automatikusan szabályozni a lencsék nyitását és zárását reagálva a fényviszonyokban bekövetkezett változásokra. A képek élesebbek, kontrasztosabbak és a mélységélességük is nagyobb lesz. Ez utóbbi akkor fontos, ha a kamerától különböző távolságokra levő tárgyakat kell megfigyelni párhuzamosan, például hosszú folyosók vagy mélygarázsok esetében.Az IP8172P rendelkezik egy fókuszsegéd gombbal, mellyel még pontosabban beállítható a fókusz kihasználva a finomhangolás előnyeit, így segítve a pontosabb és tisztább képet.

Valódi day/night kamera  IR cut szűrővel, melyek segítségével tiszta képet kapunk a nap 24 órájában. A kamera rendelkezik WDR funkcióval, mely segítségével kompenzálható a háttérfény. Ez a funkció abban az esetben nagyon fontos, amikor a fény a megfigyelt terület hátteréből származik.

Az IP8172P ePTZ funkcióval rendelkezik melynek segítségével fizikális mozgatás nélkül távolról mozgatható a kamera. Vivotek IP8172-további fontos funkciói közé tartozik: SD/SDHC kártya használatának lehetősége (helyi tárolásra), BNC analóg kimenet, a PoE (Power over Ethernet) 802.3af kompatibilitás, az ingyenes 32 csatornás szoftver.


  • 1,3 Mpx IP box
  • 1280×960@25 fps
  • Autoirisz
  • Mechanikus D&N
  • WDR
  • PoE