Szolgáltatások

 

Biztonsági kamerák telepítésével, kamerarendszerek karbantartásával, javításával foglalkozunk. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak műszakilag, hanem esztétikailag is tökéletes rendszereket adjunk át Megrendelőinknek. 

 

Telepítés, bővítés

Helyszíni felmérés alkalmával az igények alapján meghatározuk a kamerák helyét. A kijelölt helyekről kameraképeket készítünk és a Megrendelővel egyeztetünk a hálózat kialakításáról és a szükséges eszközökről (kamerák, rögzítők, hálózati eszközök, stb.). Árajánlatot adunk, majd a megrendelés után a visszaigazolásban meghatározott időpontban felszereljük az eszközöket, beállítjuk a rendszert, betanítjuk a kezelését.


Karbantartás

Romló képminőség, gyengülő infra megvilágítás, lazuló, beázó csatlakozások. Amikor kellene a felvétel akkor derül ki, hogy már rég óta nem is rögzít a rögzítő.
Ezek jellemzik a nem karbantartott kamerarendszereket.
Előzze meg a hibákat kérje karbantartási szolgáltatásunkat eseti vagy szerződéses formában.
Kameráit és rögzítőjét megtisztítjuk, beállítjuk. A kamerahálózatot átvizsgáljuk, ahol szükséges javítjuk. Szerződés esetén folyamatosan figyelemmel kísérjük a rendszer működését és elhárítjuk az esetleges hibákat.

 


Javítás

Meghibásodás esetén nem csak az éppen jelentkező problémát oldjuk meg, hanem a lehetőségekhez mérten átvizsgáljuk a rendszert és felderítjük a kezdődő hibákat is.


Segítség a kamerarendszer kiválasztásához

 

IP kamerák, IP rögzítő, számítógép hálózat, PoE switch elemekből felépülő rendszer. Sok szolgáltatással rendelkezik, forgalom számláláshoz, 360º -os megfigyeléshez, nagy felbontású utólag nagyítható felvételek készítéséhez nélkülözhetetlen. 

Vonal átlépés érzékeléséhez, rendszám és arcfelismeréshez is ajánljuk. A kamerák távolról konfigurálhatók, nem szükséges a beállítások módosításához "felmászni" a kamerákhoz.

Általában 2 – 5 Mpixeles felbontással használják, de vannak nagyobb felbontásúak is.


Az analóg kamerahálózat kiváltására fejlesztett rendszer. Az AHD 2.0 eszközökkel Full HD felbontást lehet elérni a meglévő vezetékes analóg hálózat felhasználásával. A kamerák és a rögzítő cseréjével 2 Mpixeles felvételeket tudunk rögzíteni költséghatékonyan

 


A legrégebben használt, kifutóban lévő rendszer. Képminőségben és szolgáltatásaiban elmarad a többi kamerarendszertől, de "olcsósága" miatt még sokan használják.

Felbontása 0,4 Mpixelnek felel meg.

 

Mindegyik kamerarendszer rögzítője távolról interneten keresztül akár mobilról is elérhető.